fbpx
Det Mest Förbisedda Faktumet Om åksjuka Avslöjat

Det Mest Förbisedda Faktumet Om åksjuka Avslöjat

I en bil, sitt i framsätet och titta på det avlägsna landskapet. Stora fartyg på lugnt hav, bekväma bilar (som åker i framsätena) och smidigt accelererande tåg ger färre symtom än små båtar i hårt väder, bussar på bergsvägar och gungande tåg. Army Research Institute, nästan alla upplever symtom på åksjuka av något slag under rätt förhållanden. Viss forskning från 2019 tyder också på att akupressur kan bidra till att minska trötthet hos personer med migrän, vilket kan orsaka illamående. Katter är känsliga för ett stort antal ämnen, och många mänskliga produkter kan orsaka sjukdomar och dödsfall. Vissa saker som händer i videospel är mer benägna att orsaka sjukdom. Det tog lite tid för mig att hitta mina föredragna inställningar, men jag kan nu säga att Half-Life: Alyx är ett av de bekvämaste VR-spelen jag någonsin testat. Som nämnts upplever barn under 2 vanligtvis inte åksjuka, medan incidensen verkar nå sin topp vid 9 års ålder. Generellt gäller samma råd för barn som för vuxna.

Åksjuka tros bero på en bristande överensstämmelse mellan den visuella informationen och balanssystemets uppfattningar. Åksjuka drabbar upp till 67 % av passagerarna, och den orsakas av en konflikt mellan visuell perception och balansuppfattning, särskilt i de inre öronen. Åksjuka kan dyka upp när du vill, vilket hindrar dig från att spela spel på långa tågresor och åka på de snurrande tekopparna på ett tivoli. Medan VR har blivit allt mer populärt de senaste åren, med nya spel som dyker upp oftare än någonsin tidigare, finns det några spel som står med huvud och axlar över resten. Minimera huvudrörelser. Försök att undvika plötsliga rörelser i huvudet, vilket kan förvärra åksjuka. När det finns en obalans mellan de visuella, sensoriska eller vestibulära systemen, kan människor ibland ha balansproblem. Du måste bara äta det och du är klar. Det finns några farmaceutiska alternativ för att förebygga åksjuka hos hundar.

Cerenia (maropitant) är det enda FDA-godkända receptbelagda läkemedlet för kräkningar på grund av åksjuka hos hundar. "Innan Cerenia var tillgänglig rekommenderade vi Dramamine - en mänsklig receptfri medicin", säger Eric Maddon, en veterinär i Brooklyn. Medan Cerenia kommer i en tablettform för hundar, antivert 25mg generika måste den ges som en injektion under huden hos kattungar. Men oavsett vad kopplade varje kultur sjukdomen till olika kroppsdelar: Grekerna och romarna skyllde på sina magar, medan kineserna skyllde på sina lever och hjärnor. Akupressurband - armband med en liten fast pärla som trycker på insidan av din handled - anpassar löst principerna för traditionell kinesisk medicin för att förhindra illamående. Det är möjligt att den trasiga klockan av akupunktur råkar vara rätt på ämnet illamående, att trycket på handleden på något sätt utlöser en avspänning i hjärnans kräkningscentrum. Mata inte din hund en stor måltid precis innan resan, och försök att ta pauser på långa resor, vilket är användbart för människor och hundpassagerare.

Vi är nu en digital tidning, vilket innebär att du kan komma åt den här och nu. Lavendel är också ett säkert aromaterapialternativ som du kan använda i sprayform. Det finns få negativa biverkningar förknippade med dessa produkter, så de är säkra alternativ för de flesta hundar. När din hund lyckas med det, prova att åka en tur på mindre än 5 minuter och förläng gradvis resan allt eftersom din hund vänjer sig vid tanken på att bilturer är säkra och till och med roliga. Det är mycket roligare att göra VR-motsvarigheten till att trycka på 'S' på tangentbordet och backa medan du fotograferar. Med kontinuerlig rörelse skulle jag till och med gå så långt som att föreslå att du möjliggör handklättring på stegar. Vanligtvis föredrar jag teleportering framför fri rörlighet, förutsatt att jag inte behöver röra mig för snabbt. Båda produkterna är antihistaminer som kan ges var 8:e timme och kan ha lugnande effekter. Det ges en gång dagligen.

About Bizzultz

We provide advice around business, sales and marketing planning, as well as the design of successful execution strategies.

Contact Us Today

From the blog

Get in touch

Bizzultz LLC
20540 Hwy 46 W,
Suite 115-457 
Spring Branch, TX 78070

Tel.: +1 (888) 858-4651

info@bizzultz.com

Connect With Us

Sign Up for Newsletter